avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Limita garaj fata de gardul ce separa doua ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Limita garaj fata de gardul ce separa doua proprietati/terenuri?

Care este limita fata de gardul ce separa doua proprietati/terenuri, la care pot ridica un garaj din caramida/bca?

Din cate am inteles/citit ar fi 60cm, daca nu exista geam spre vecin. Cei de la primarie mi-au spus 3m, si ca pot chema in instanta vecinul pentru a mi se acorda cat zice legea. Nu am sanse de intelegere cu vecinul pt act notarial cum ca m-ar lasa mai aproape de 3m.

Nu vreau nici mai aproape de 1m de gard, pentru ca pe acolo va fi ingropat cablul electric si de internet/tv, iar in caz de defectiuni sa am spatiu sa sap si sa schimb.
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2021
akyla, utilizator

Alte discuții în legătură

Infrastructura cablu tv bloc nou cgilmeanu cgilmeanu Buna ziua! Bloc nou, dat in folosita anul acesta. Are o infrastructura de cablu TV coaxial facuta prin șapă, prin pereți, în toate apartamentele. Firma ... (vezi toată discuția)
Magazie linga gard burvic67 burvic67 Buna ziua Nu sunt un adept al rezolvarii micilor divergente cu vecinii in instanta ,dar vreu sa stiu daca e bine sau nu Anul trecut am ridcat un zid pe ... (vezi toată discuția)
Gard intre vecini Stamate12 Stamate12 Buna ziua ! Vecinul meu aproape ca si-a finalizat casa 90%, iar intre mine si el nu exista un gard pana “ieri”. Eram in relatii bune, dar totul pana la ... (vezi toată discuția)