avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vizitare copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizitare copil

concubina a plecat cu copilul de acasa.ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 22:05, 10 Ianuarie 2010
Va rugam sa prezentati situatia mai pe larg .

Copilul va era incredintat de instata dvs.?
Concubina mea a plecat de la domiciliul nostru conjugal si a luat fetita spunand ca o duce la cresa.La ora 5 seara m-a anuntat ca i-a luat toate lucrurile dar absolut toate acestea fiind cumparate in proportie de 95% de mine de parca ar mai avea importanta.A pleacat la parintii ei si imi refuza orice contact inclusiv vizual cu fetita mea.Tatal ei ma ameninta cu moartea daca incerc sa o mai vad chiar si peste poarta.Ce sa fac?Politia nu intervine chiar daca am depus o sesizare.Sunt disperat ptr. ca am dormit doi ani cu fetita mea iar acum cand ajung acasa si vad casa goala imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
Deci sa intelegem ca , "concubina" este mama fetitei dvs.
In acesta situatie puteti sa formulati o actiune in instanta de incredintare sau drept de vizita sau legaturi personale cu minora.
Politia nu are competenta intr-o astfel de situatie.
Luati legatura cu un avocat si va va indrume ce sa intreprindeti in raport de situatia dvs. materiala, familiala si de posibilitatile pe care le puteti oferi dvs. minorei pentru cresterea si educarea acesteia.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea cu copil minor ContSters179554 ContSters179554 va rog sa imi spuneti daca fostul sot ia fost incredintata fetita de 6 ani jumate prin hotarare definitiva si irevocabila poate pleca cu fetita in spania sau ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa pierd fetita? gusti90 gusti90 In urma unui concubinaj ce a durat aprox.2 ani jumatate a rezultat un copil,fetita mea in varsta de 1 an si 6 luni acum,in urma cu 4 luni fosta concubina a ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului ContSters153344 ContSters153344 eu locuiesc cu concubinul meu si am o fetita cu acesta ...nu ne intelegem bine ba chiar m-a si batut odata... dak veau sa plec si sa depun o cerere de ... (vezi toată discuția)