avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna! Vreau sa stiu daca pot sa depun dosarul pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna! Vreau sa stiu daca pot sa depun dosarul pentru pensie anticipata ...

Buna! Vreau sa stiu daca pot sa depun dosarul pentru pensie anticipata cu penalizare. Am 37 de ani cotizare si in decembrie implinesc 60 de ani. Precizez ca in ultimii 4 ani nu am avut loc de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:30, 10 Septembrie 2021
Va puteti pensiona anticipat partial dupa Decembrie 2021 ,la varsta de 60 ani , intrucat indepliniti conditia stagiului de cotizare pentru pensionare anticipata partiala de peste 35 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala Eugeniu Piperea Eugeniu Piperea Buna ziua, Din 15.01.2010 sunt somer, iar pe 3.01.2011 am implinit 60 de ani. Va rog sa-mi spuneti, dupa noua lege, daca pot depune dosarul de pensionare, ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata traianp traianp buna ziua am si eu o intrebare o persoana de sex masculin cu varsta de 62 ani si 37 ani vechime in munca se poate pensiona mentionez ca la implinirea ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata fara penalizare catalinaelenavochita catalinaelenavochita mama mea e nascuta in August 1961, activez in campul muncii de 32 de ani. Varsta standard de pensionare este 62 ani si 1 luna. Are grupa a II-a care-i reduce ... (vezi toată discuția)