avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața. Vă rog să mă ajutați în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața. Vă rog să mă ajutați în următoarea situație: ...

Bună dimineața. Vă rog să mă ajutați în următoarea situație: Am câștigat un proces cu o instituție pentru pretenții. trebuie să primesc o sumă de bani lunar și retroactiv pe patru ani. Ce trebuie să fac pentru ca decizia tribunalului să fie aplicată?
Cel mai recent răspuns: ionica1969 , utilizator 07:39, 10 Septembrie 2021
o notificati si daca nu aplica de buna voie, apelati la un executor judecatoresc.
Vă mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariatul va trebui sa restituie suma incasata ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Este vorba despre un litigiu de munca privind salariul. Institutia publica vrea sa recupereze suma de bani Incasata de un salariat. Va rog ... (vezi toată discuția)
Lămuriri pensie alimentara Utilizator_cereopinie Utilizator_cereopinie Am și eu nevoie de câteva lămuriri. După ce am hotărârea definitiva pentru plata pensiei alimentare, urmează sa merg la instituția unde Lucrează ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi anca14cris anca14cris in urma unui proces cu fostii angajatori ,am castigat drepturile salariale retroactive de la inceperea procesului.cum recuperez banii de la angajatorul ... (vezi toată discuția)