avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Act constitutiv ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Act constitutiv ...

Unde pot face actul constitutiv pentru infiintarea unui SRL ? Dar specimenele de semnatura (suntem 2 asociati). Imi puteti spune cam cat costa ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:05, 9 Ianuarie 2010
Aveti trei variante:
1. mergeti la notar, tot acolo se dau si specimenele de semnatura;
2. mergeti la avocat, poate atesta identitatea (asadar puteti semna actul constitutiv in fata lui) insa pentru specimenele de semnatura mergeti la notar;
3. mergeti la oficiul de asistenta din registrul comertului si indepliniti toate formalitatile acolo.

In privinta costurilor, notarii si avocatii au onorarii (difera de la birou la birou de la avocat la avocat) iar registrul practica niste tarife fixe, le puteti afla daca va interesati acolo
Mergeti la Registrul Comertului si le faceti pe toate acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl Xmas Xmas Buna seara, as dori sa stiu si eu, daca ma puteti ajuta, care sunt pasii de urmat pentru a infiinta o firma noua? Mentionez ca nu am mai infiintat niciodata ... (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale zuzi zuzi Impreuna cu sotul meu avem un SRL, suntem asociati 50-50%, el este acum administratorul firmei. In cazul divortului, daca sotul e de acord sa-mi cesioneze mie ... (vezi toată discuția)
Adaugare administrator srl geo240585 geo240585 Buna ziua, Daca ma puteti ajuta as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru a mai adauga un administrator la un SRL si ce costuri implica. Multumesc (vezi toată discuția)