avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprapunere terenuri Am un teren pentru care dețin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprapunere terenuri Am un teren pentru care dețin schiță ...

Suprapunere terenuri

Am un teren pentru care dețin schiță cadastrala, insa la primărie figurează ca se suprapune o porțiune cu al vecinului, deși ambele sunt îngrădite.
Ce se poate face în aceasta situație?
Menționez ca nu știam de aceasta suprapunere pana mai recent deși îl cumpărasem în urma cu 5 ani.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 13:28, 14 Septembrie 2021
Buna ziua,
In primul rand trebuie sa aflati daca este vorba despre o suprapunere reala sau virtuala. In functie de acesta trebuie sa se efectueze masuratori cadastrale sau o repozitionare a terenului (digital). Toata procedura se va desfasura la biroul de cadastru si publicitate imobiliara de care apartine imobilul in cauza.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme ancpi / oncpi kyky_micky kyky_micky Buna ziua. Am o problema cu cadastrul, mai exact o fasie de 2 metri latime si 50 lungime se suprapune in actele cadastrale cu cele ale vecinului (acea portiune ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren in actele cadastrale. AndreiLoghin AndreiLoghin Buna ziua, Ma intreb si nu pot intelege cum este posibil ca in verificarile la oficiul de cadastru sa existe suprapunere de teren, adica coordonatele ... (vezi toată discuția)
Refacere cadastru in 2004 parintii mei au facut cadastru nor ... mviomag mviomag Refacere cadastru In 2004 parintii mei au facut cadastru nor terenuri aflate in posesia lor. intre timp tata a decedat si acum sunt coproprietar impreuna cu ... (vezi toată discuția)