avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Mama mea a fost dată în judecată de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Mama mea a fost dată în judecată de asociația ...

Bună ziua. Mama mea a fost dată în judecată de asociația de proprietari cu suma de 3800 RON cere redusă, pe care a și plătit aceasta suma de bani în contul asociației de bancă, ea depune lunar în contul de bancă cheltuielile lunare. Cei de la asociația de proprietari îi baga 10 pentru extrasul de cont sa vadă dacă e plătită întreținerea chiar de duce ea dova cai plătită, alte cheltuieli care nu pot fi dovedite și fără explicații, mai nou a plătit un executor sa o execute silit pe suma de bani de 2990 fără hotărâre judecătorească. Unde ne putem adresa sau sa depunem o plângere pentru aceste nereguli care le face asociația de proprietari?
Cel mai recent răspuns: Georgiana nicos , utilizator 20:17, 10 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executorul nu putea ss demareze executarea silită ,,de capul lui"in lipsa unui titlu executoriu si a unei.incuviintari din partea instanței..Daca nu face contestatie la executare nu are cu i să se plângă doar instanța poate dispune anularea unor acte de executare.
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatii executare silita ela2008 ela2008 Impreuna cu sotul am contractat un credit in 2007 (contractul a fost semnat de sotul meu, eu doar am dus adeverinta de venit) la care s-au inregistrat restante ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar instituit dupa intrarea in executare silita igaby2003 igaby2003 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti asupra urmatoarei situatii: Intr-o asociatie de proprietaria avut loc o executare silita efectuata in numele unei banci. De ... (vezi toată discuția)
Apartament la licitatie sorin0206 sorin0206 salutare ,am citeva nelamuriri si va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi scrieti concret ce ar trebui sa fac in cazul meu.Am participat la licitatia unui ... (vezi toată discuția)