avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna Parinte.program vizita clasic.copilul luat in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna Parinte.program vizita clasic.copilul luat in vacanta mai ...

Buna
Parinte.program vizita clasic.copilul luat in vacanta mai exact luna iulie.nu plateste pensia intretinere pe motiv ca a cheltuit o si inca in plus cu copilul.nu e prevazut in hotarare nimic cu privire la acest aspect.care sunt solutiile pentru recuperarea sumei?
Cel mai recent răspuns: Zifrumoasa , utilizator 07:18, 11 Septembrie 2021
Executare silita. Nu poate schimba cu de la sine putere hotararea judecatoreasca.
Multumesc doamna avocat.la o pensie de intretinere minima oare merita sa apelam la executor sau o sa cheltuim mai mult?stiu ca nu e domeniul dumneavoastra insa poate ca stiti cam cat ar costa sau poate sunt pe aici parinti care au trecut prin asta.
a stat la el toata luna sau cum ?
Da a stat toata luna iulie in program de vizita .adica cum e impartita vacanta o luna cu un parinte si una cu celalalt.
Calculul acesta financiar numai dvs il puteti face si oportunitatea demersului tot numai dvs il puteti aprecia.

Posibil ca onorariu executor si cheltuieli sa fie mai mari decat pensia, insa le veti recupera si pe acestea de la debitor. Problema e mai mult de principiu si de moralitate.

Alte discuții în legătură

Pensie alimentară pe timpul vacanței la părintele nerezident ContSters437801 ContSters437801 Tatăl copilului meu trebuie sa plateasca pensie de întreținere copil de 250lei lunar pana la majoratul acestuia.Locuinta minorului a fost stabilita la ... (vezi toată discuția)
Compensarea pensiei de intretinere minor SeaPoison SeaPoison Buna ziua, Fostul sot a cerut copilul sa stea la el in vacanta de vara 2 saptamani. La terminarea celor 2 saptamani a cerut sa il mai las 1 saptamana. Dupa ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere în perioada de vacanță: se poate întrerupe plata când copilul e la părintele nerezident? Miki&dede Miki&dede # Mihaela 07mai 2018 Buna ziua. Sotul meu are o fetita de 5ani din prima casatorie. Plateste pensia alimentara lunar si nu a intarziat niciodata cu plata ... (vezi toată discuția)