avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.Daca copilul a implinit 2 ani in cat timp ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.Daca copilul a implinit 2 ani in cat timp trebuie sa ...

Buna ziua.Daca copilul a implinit 2 ani in cat timp trebuie sa se intoarca mama la serviciu ca sa nu piarda locul de munca ?Se poate prelungi concediul pana la 3 ani ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:10, 11 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Revenirea lamunca se face in ziua urmatoare celei in care copilul a implinit varsta de 2 ani.

Prelungirea duratei CCC pana la 3 ani se poate face numai in conditiile in care copilul este incadrat intr-un grad de handicap..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea unei mamici al carei sot este in concediu de crestere si ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani. sanghe2100 sanghe2100 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa in clarificarea urmatoarelor aspecte: 1. In cazul in care o doamna se intoarce la serviciu imediat dupa concediul de ... (vezi toată discuția)
Inserție copil Nelus1976 Nelus1976 Când trebuie să încep serviciul pentru ă beneficia de inserția ptr cresterea copilului (vezi toată discuția)
Schimbare loc de muncă la sfârșitul ccc: cum trebuie să procedez? MoniKa Constantin MoniKa Constantin Buna ziua, sunt o mamica in concediu de crestere al copilului pana la implinirea varstei de 2 ani si doresc sa imi schimb locul de munca atunci cand mi se ... (vezi toată discuția)