avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoare situatie. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoare situatie. Sotul ...

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoare situatie. Sotul meu este co-imprumutat in contractul "Prima Casa" cu fosta sotie, partajul a fost facut pe cale amiabila, divortul a fost de comun acord. Cum poate sa iasa din acel contrat daca ea nu vrea sa il scoata?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lauraelenabadea , utilizator 13:42, 12 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua. Partajul trebuia făcut cu acordul băncii iar la acel moment soțul putea solicita băncii informațiile dorite. Din câte știu creditul poate fi preluat de către unul dintre soți cu acordul băncii. ( probabil trebuie să îndeplinească singur condițiile de creditare).
Ea in prezent nu lucreaza, deci nu indeplineste acest criteriu. Poate sa o dea in judecata, astfel incat judecatorul sa ii ceara sa se angajeze si sa il scoata din contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca impiedica partajul styco styco Am divortat recent si am hotarar sa mergem la notar pentru partaj pe cale amiabila. Eu sunt titular de cont pe un credit PRIMA CASA iar fosta sotie este ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale dupa divort sassuandrei sassuandrei Ma numesc Diana.Am divortat de sotul meu(cu act de divort la casa casatoriior) in septembrie 2013.Ne-am despartit pe cale amiabila fara partaj sau ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort gagione gagione am divortat de fosta sotie.minora a ramas la mine. hotararea este definitiva si irevocabila.am un apartament ipotecat la banca de doi ani de zile si sunt ... (vezi toată discuția)