avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.Am o întrebare în legătură cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.Am o întrebare în legătură cu un contract de închiriere ...

Bună ziua.Am o întrebare în legătură cu un contract de închiriere de mână neînregistrat de proprietar la fisc,nedeclarat niciunde.Era pe numele meu și al fostului concubin.Eu despărțind uma de el plecând de acolo .Vorbind cu proprietarul și spunandui. Cu un an înainte proprietarul ajutanduma să mă angajez unde lucrez acum.Fostul acum nu și-a plătit chiria pentru luna următoare,iar proprietarul acum a început să mă amenințe și șantajeze că dacă nu plătesc eu mă da afară de la servici ,că el a vorbit cu șefii sa mă angajeze.Mai ales că știe că am nevoie de servici având copii și stând cu chirie.Ce pot face in privința asta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2021
Adynadyn, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:19, 12 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă va aceti treaba la locul de munca si cei din conducere sunt mulțumiți de dvs e greu de crezut că va concediaza cineva la sugestia unui cetățean oarecare.Nu aveti nici o obligatie să platiti ceva iar o eventuală concediere poste fi contestată.
Ultima modificare: Duminică, 12 Septembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii fost proprietar cu probleme. danielhustiu danielhustiu Buna ziua. Acum o luna m-am mutat din garsoniera unde stateam cu chirie, intr-un apartament; la plecare am lasat 4 mil. datorii la intretinere, dar aceasta ... (vezi toată discuția)
Proprietarul solicita reparatii dupa 3 luni de la desfiintarea contractului Ionutbog Ionutbog In luna septembrie 2013 am incheiat un contract de inchiriere (facut de mana si nedeclarat la fisc) pt un ap. cu o camera pe o perioada nedeterminata in ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere, probleme cu proprietarul lory22 lory22 Buna ziua, am o problema legata de inchirierea unei case...Am gasit o casa pentru a o inchiria pentru o perioada lunga.Propietarul a fost de acord si a cerut ... (vezi toată discuția)