avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua o întrebare cine ma poate ajuta cu un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua o întrebare cine ma poate ajuta cu un răspuns Detin ...

Buna ziua o întrebare cine ma poate ajuta cu un răspuns
Detin un spatiu comercial CONSTRUCTIE NU DESTINATIE
vreau sa aduc ceva modificari adica sa montez o usa afara de intrare pentru clienti usa se monteaza unde este geam si se mai da jos cateva randuri de cărămidă nu afectează structura sau centura de rezistenta al blocului
Am nevoie de ceva aprobari pentru asta ?? Mulțumesc tuturor !
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2021
Zyan, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:20, 11 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi s-a raspuns deja :
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua va rog frumos pentru a ma ajuta cu o informație am ... Zyan Zyan Buna ziua va rog frumos pentru a ma ajuta cu o informație am un spatiu comercial constructie nu destinatie vreau sa momtez o usa afara unde este un geam ... (vezi toată discuția)
Este nevoie de autorizatie de constructie? Marina44 Marina44 Intr-un spatiu comercial de la parterul unui bloc de locuinte dorim sa montam un perete despartitor din materiale usoare (rigips+vata minerala+usa). Este ... (vezi toată discuția)
Recompartimentare / amenajare apartament - e necesara autorizatie? vch2009 vch2009 Buna ziua, Vreau sa renovez apartamentul si sa mut o usa interioara cu doi metri mai incolo pe perete(peretele nu este de rezistenta). Usa va fi pe ... (vezi toată discuția)