avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Mi-a fost reținut permisul pentru o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Mi-a fost reținut permisul pentru o perioada de ...

Buna seara!
Mi-a fost reținut permisul pentru o perioada de 90 de zile, am fost nevoit sa plec din țara și nu am făcut contestație , acum au trecut cele 90 de zile și nu știu cum îmi recuperez permisul . Ce trebuie sa fac ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:49, 12 Septembrie 2021
Mergeti la IPJ din judetul unde a fost permisul si vi se va restitui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis conducere in 30 de zile in loc de 90 de zile georgebv georgebv Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei legale si doresc sa scurtez perioada de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am mare nevoie de ajutorul vostru ! in luna martie ... Ionut18121 Ionut18121 Buna ziua ! Am mare nevoie de ajutorul vostru ! In luna Martie mi sa suspendat permisul pentru o perioada de 90 zile ( 111 in localitate ) am făcut ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat 30 de zile pentru trcere pe rosu Sorin.1986 Sorin.1986 Buna seara! Acum 1 ora mi`a fost suspendat permisul pentru 30 de zile pentru ca am trecut pe rosu. Am refuzat sa semnez procesul verbal, dar permisul a ramas ... (vezi toată discuția)