avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Modificare acte după casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Modificare acte după casatorie

Buna seara, Eu și iubitul meu vrem sa ne casatorim dar nu suntem din același oras. Daca nu îmi schimb numele de familie in momentul casatoriei,pot după aceea sa iau numele lui? Ne dorim sa avem același domiciliu când ne vom schimba buletinele. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:18, 12 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
numele sotului il luati la casatorie cu aceasta ocaziu, nu cand vreti. teoretic, se poate schimba si apoi pe cale administrativa, dar de ce sa va complicati.
nu inteleg ce legatura au buletinele, ca nu sunteti din acelasi oras, cu numele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

//schimbarea de nume al familiei// viscontelli viscontelli Am si o intrebare, eu cu sotia mea avem numele de familie din partea mea pentru ca a lat numele de familie al meu cand ne-am casatorit, insa, am dori sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume dupa casatorie ancabut ancabut Buna ziua. M-ar interesa daca exista posibilitatea schimbarii numelui dupa casatorie. Eu mi-am pastrat numele de 'fata' la oficierea casatoriei. Ulterior am ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume minor! cipriang4s cipriang4s buna seara ! am copilu mare in varsta de 6 ani,mentionez faptul ca afost recunoscut de mine dupa nastere tarziu adica dupa 3 ani am mers la notar si prin ... (vezi toată discuția)