avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara stimati juristi! Acum arpoape 17 ani, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara stimati juristi! Acum arpoape 17 ani, parintii mei ...

Buna seara stimati juristi!
Acum arpoape 17 ani, parintii mei au cumparat un spatiu de locuit la subsolul unei vile - mai tarziu am primit instiintare de executare silita care s-a dovedit a fi ilegala.
tin sa precizez ca societatea de executori are condamnari la activ.
Acel imobil s-a dovedit a fi o casa nationalizata licitata la mai multe persoane.
Parintii mei nu au facut nimic, doresc sa fac demersuri juridice in acest sens deoarece noi am pierdut 200.000 de euro.
executarea silita s-a pus in aplicare in martie 2013.
As mai putea depune plangere penala pentru inselaciune in conditiile in care infractoarea este in prezent la puscarie?
Noi cand am facut actele la notar am primit doar contractul de uzufruct ulterior asa zisul proprietar s-a angajat ca ne va da si o copie de vanzare cumparare si toate actele care trebuiau sa iasa de la notar. Nu s-a intamplat asta.
Am ceva sanse de a recupera prejudiciul? Doresc sa stiu daca sunt sanse - acele acte le am, incusiv actele de executare silita. Imi doresc un avocat bun care sa ma ajute.
Ultima modificare: Duminică, 12 Septembrie 2021
Dinamo44, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:21, 13 Septembrie 2021
Primul.pas este să contactați un avocat pt o consultatie,să prezentati actele si sa aflați dacă se mai poate face ceva.Problema dvs este complexă,nu se pretează unui rasuns pe un forum.Ar tb văzut dacă în penal se mai poate face ceva au trecut totusi 7,8 ani,e greu de estimat tb văzut ce acte aveti.t analiza daca mai exista vreo sansa în civil etc.
Este foarte complexa - parintii mei au fost oameni delasatori, nu au facut nimic. Vreau sa ma asigur ca pramatia de om plateste, noi am fost de buna credinta si ne-am trezit in strada.
cum ziceti ca e deja in puscarie, pare ca plateste deja, iar prejudiciul, cred ca nu mai aveti de unde recupera, au recuperat altii inaintea dvs.
mergeti la un avpcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o situați mai delicată cu un imobil naționalizat. ... Dinamo44 Dinamo44 Bună ziua, am și eu o situați mai delicată cu un imobil naționalizat. Noi am cumpărat \"pe încredere\" un apartament la un subsol, s-au făcut acte la ... (vezi toată discuția)
Creditul a fost achitate la recuperator,cu motivul ca banca a ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Creditul a fost achitate la recuperator,Cu motivul ca banca a dat in mana recuperatr din cauza neachitarea datoriei la timp..Intrebarea.....Banca nu ezista de ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez banii ? contragica contragica Buna ziua, detin o firma de materiale de constructii in urma cu 3 zile un agent angajat de al meu a disparut cu toti banii pe care ii incasase in ziua aceea, ... (vezi toată discuția)