Creditul a fost achitate la recuperator,Cu motivul ca banca a dat in mana recuperatr din cauza neachitarea datoriei la timp..Intrebarea.....Banca nu ezista de 8 ani .Datoria era achitate la recuperaor act de plata este.Nu se gasesc nicaieri recupertori.Parca sediul er la Ceslovacia si numai o cladire era luate in chirie la Bucuresti..Ce se pot face ?/??.Multumesc foarte frumos daca primesc un rasuns
Am toate acte doveditoare/Nu este radiat la OCPI PENTRU- CA NU A FOST PREDAT ACTELE DE CATRE RECUPEATOR TOTUL ESTE ASA CUM ERA IN TIMPUL CREDITULUI.. LA SARCIN...Pentru nu noi era bun asa ca era platit de alte persoana ./ ANI A,]M DAT NOI SI NOI ERAM PREZENT LA NEGOCIERI./asa a cerut recuperatori..Dar nu are nici un act nici cine a achitat creditul noi ave TOATE ACTELE .PENTR- CA DUPA PLATA SI FACEREA ACT DE VANZARE CUMPARARE AM LUAT ORCE ACT LA MINE. A TRECUT 9 ANI !!!..Am stat in liniste .Intrebarea vine dupa cati ani se pot radia adica iesit din termen ?/??.dACA PRIMESC UN RASPUNS MULTUMESC FOARTE FRUMOS.