avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creditul a fost achitate la recuperator,Cu motivul ca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creditul a fost achitate la recuperator,Cu motivul ca banca a ...

Creditul a fost achitate la recuperator,Cu motivul ca banca a dat in mana recuperatr din cauza neachitarea datoriei la timp..Intrebarea.....Banca nu ezista de 8 ani .Datoria era achitate la recuperaor act de plata este.Nu se gasesc nicaieri recupertori.Parca sediul er la Ceslovacia si numai o cladire era luate in chirie la Bucuresti..Ce se pot face ?/??.Multumesc foarte frumos daca primesc un rasuns
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:09, 17 Noiembrie 2024
Daca nu aveți act doveditor puteti fi executat silit chiar dacă ați achitat.
Vedeți la banca.

București 2024
Am toate acte doveditoare/Nu este radiat la OCPI PENTRU- CA NU A FOST PREDAT ACTELE DE CATRE RECUPEATOR TOTUL ESTE ASA CUM ERA IN TIMPUL CREDITULUI.. LA SARCIN...Pentru nu noi era bun asa ca era platit de alte persoana ./ ANI A,]M DAT NOI SI NOI ERAM PREZENT LA NEGOCIERI./asa a cerut recuperatori..Dar nu are nici un act nici cine a achitat creditul noi ave TOATE ACTELE .PENTR- CA DUPA PLATA SI FACEREA ACT DE VANZARE CUMPARARE AM LUAT ORCE ACT LA MINE. A TRECUT 9 ANI !!!..Am stat in liniste .Intrebarea vine dupa cati ani se pot radia adica iesit din termen ?/??.dACA PRIMESC UN RASPUNS MULTUMESC FOARTE FRUMOS.
Trebuie vazute actele, nu se intelege situatia foarte clar. Probabil actiune in instanta, depinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cati an se poate radia din cf daca este credit ipotecar incheiat ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Dupa cat an se pot radia CF Daca este credit ipotecar incheiat cu o banca.Atentie.Creditul este dat inapoi la recuperator achitate de alte persoana dar ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca executionala ionicutz ionicutz Buna. ziua. Am urmatoarea problema: in 1995 bunicul meu, decedat intre timp in 2011, a facut un credit ipotecar, pe care nu a reusit sa-l ramburseze. S-a ... (vezi toată discuția)
Datorie banca cedata unei firme de recuperari creante ioana_popescu ioana_popescu buna ziua, problema mea sta in felul urmator. in urma cu mai multi ani, vreo 7, am facut un credit la o banca la care am facut plata unor rate dupa care nu ... (vezi toată discuția)