avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema chirias, intrebare despre eliberarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema chirias, intrebare despre eliberarea apartamentului

Buna ziua,
Am un apartament inchiriat catre o firma care se ocupa cu subinchirierea in regim hotelier.
Problema este ca tipul care are firma intarzie plata foarte mult, cu scuze puerile, banii ii trimite din contul personal, nu al firmei, samd.
Cautand pe internet, am si gasit ca in anii trecuti a maj avut alte firme fu acelasi profil, inchise, evazijne fiscala, a fost executat silit, a dat tepe altora.
Tinand cont ca el a incalcat clauzele specificate in contract, pot considera ca este intrerupt si pot ignora termenul de 15 zile de preaviz pentru eliberarea apartamentului?

Cu alte cuvinte, daca maine spre exemplu merg la apartament, impreuna cu reprezentanta lui care ma insoteste la vizitare, pot sa ii spun la fata locului ca are timp 1, 2 ore sa ia lucrurile, fara sa ma ating eu de ele, iar eu sa schimb yala?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: stefanprisacariu , utilizator 20:29, 17 Septembrie 2021
Mentionez ca am contract semnat de ambele parti si este inregistrat la ANAF prin formularul unic depus in SPV.

P.S.: scuzati-mi va rog greselile de tastare, am scris de pe telefon.
Buna ziua,
Nu ma poate ajuta nimeni?
Chiar dacă a încălcat clauzele prevăzute în contract,acest lucru permițându va rezilierea ,legal nu va exonereaza de dreptul de preaviz
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme contract inchiriere carmen silva carmen silva Am mai deschis acum ceva timp un subiect referitor la faptul ca am un contract de inchiriere incheiat in 2002. Pe vremea aceea respectivul chirias era persoana ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz ChivuLiviu ChivuLiviu Buna seara si la multi ani la toata lumea buna! Am si eu o intrebare va rog... Daca am semnat un contract de munca pe perioada de 12 luni,am convenit cu ... (vezi toată discuția)
Contract locatiune corinuta corinuta Are cineva un contract de locatiune/inchiriere pt spatiu comercial model...la ce clauza ar trebui sa fie cel mai locatarul cand incheie contractul? (vezi toată discuția)