avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, sint pensionara cu buletin de Ilfov, as ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, sint pensionara cu buletin de Ilfov, as vrea sa stiu ...

Buna ziua, sint pensionara cu buletin de Ilfov, as vrea sa stiu daca pot calatori gratuit pe transportul Bucuresti (STB).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 14:26, 13 Septembrie 2021
Nu, doar pensionarii cu domiciliul in municipiul Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratuitate transport in comun linie regionala bucuresti oldgeorge oldgeorge Buna ziua, Saptamanal fac o vizita unei persoane din Voluntari. Pana ieri ma deplasam in Bucuresti cu STB gratuit (fiind pensionar cu domiciliul in Bucuresti) ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionar si locuiesc in jud. ilfov, dar imi desfasor activitatea ... liviacodru liviacodru Sunt pensionar si locuiesc in jud. Ilfov, dar imi desfasor activitatea in Bucuresti. Deplasarea o fac cu mijloacele de transport in comun, cu autobuzele care ... (vezi toată discuția)
Va salut cu respect ! pentru un beneficiar al legii 118/1990 ... vlad196938 vlad196938 Va salut cu respect ! Pentru un beneficiar al legii 118/1990 , in plata , sunt o serie de gratuitati , printre care si cele referitoare la transport . Am ... (vezi toată discuția)