avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va salut cu respect ! Pentru un beneficiar al legii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va salut cu respect ! Pentru un beneficiar al legii 118/1990 ...

Va salut cu respect ! Pentru un beneficiar al legii 118/1990 , in plata , sunt o serie de gratuitati , printre care si cele referitoare la transport . Am transmis o intrebare catre STB Bucuresti , chiar daca nu locuiesc in Bucuresti , legata despre ce acte sunt necesare pentru eliberarea unui abonament gratuit pe reteaua metropolitana de transport . In raspunsul primit , in afara de actele necesare , este mentionata conditia de domiciliu stabil in Bucuresti-Ilfov .Este legala aceasta conditie , avand in vedere gratuitatea de transport pe toata tara ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 31 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, este legala ... din textul legii reiese ca se refera la transport urban , iar decontarea nu se poate face din bugetul local al unitatii teritoriale in care aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratuitate transport in comun linie regionala bucuresti oldgeorge oldgeorge Buna ziua, Saptamanal fac o vizita unei persoane din Voluntari. Pana ieri ma deplasam in Bucuresti cu STB gratuit (fiind pensionar cu domiciliul in Bucuresti) ... (vezi toată discuția)
O societate fraudeaza contabil si cetateanul si bugetul de stat. ContSters184021 ContSters184021 Facturand duplicitar abonamentul spre casa de pensii si asigurari sociale si facturand simultan si convorbirile spre clientii beneficiari ai Decretului Lege ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, faptul ca metrorex si ratb in bucuresti ofera abonamente ... despredrept despredrept Buna ziua, faptul ca Metrorex si RATB in Bucuresti ofera abonamente gratuite doar elevilor din invatamantul public acreditat, si nu celor din cel privat ... (vezi toată discuția)