Buna ziua. Sotia mea este gravida a 2a oara și în Decembrie ar trebui să nască. Astăzi am vrut sa mi duc copilul de 1 an și 5 luni la creșă după ce în prealabil de prin Martie am vorbit și le am spus că voi aduce copilul la creșă din Decembrie (ne am răzgândit și am dorit să l ducem de acum) când soției i s ar fi încheiat Postnatalul (atunci nu știam că este gravida), dar astăzi am fost sunați de catre directoare și ni s a zis că nu ne poate primi copilul la creșă deoarece soția nu se întoarce la munca acum și că are la dispoziție 3 saptamani sa aduca o adeverință de salariat. Ni s a zis că, creșa nu este obligatorie și deci nu sunt obligați să ni l primească din moment ce soția rămâne în continuare acasă, în următorul pre și post natal. As dori sa știu pe ce lege s a bazat directoarea și ce as putea face eu sa mi pot duce copilul la creșă.
Concediu maternal
vali2588
BUNA SEARA .MA NUMESC VALENTIN SI AM O INTREBARE PTR DUMNEAVOASTRA: SOTIA MEA ESTE GRAVIDA IN LUNA 8.A LUCRAT TIMP DE 2 ANI SI 6 LUNI LA O FIRMA DIN BUCURESTI ... (vezi toată discuția)