avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Restituire avans
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Restituire avans

Buna seara! In urma unor discuții cu locația unde trebuia sa avem un eveniment, ne-au comunicat ca ne vor înapoia avansul deoarece nu ne-am sincronizat la o data pentru reprogramarea evenimentului. In contract nu este specificat absolut nimic. Întrebarea mea este in cât timp trebuie sa îmi restituie banii, deoarece de atunci nu mi se mai Răspunde nici la telefon nici la mail! Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:21, 14 Septembrie 2021
Cautati un avocat si discutati despre cazul dvs. si caile prin care va puteti recupera banii, daca spuneti ca in contract nu e trecut nimic despre acest aspect. Cea mai mica cheltuiala o veti avea daca avocatul respectiv le trimite o notificare avocatiala. Daca nu se intimpla nimic, veti ajunge in instanta.
Puteti reclama intai la anpc, e gratis si de cele mai multe ori, se rezolva.
Numai sa vrea ANPC sa se ocupe de asa ceva, pentru ca si-au restrictionat spetele:
"Vă rugăm să apelaţi la această modalitate numai după ce încercaţi să rezolvaţi amiabil problema cu operatorul economic care a comercializat produsul sau a prestat serviciul. "
Aici e vorba de un contract, nu de vreun serviciu sau produs. Tocmai, ca nu s-a intimplat nimic.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere sala nunti Gradinariu1991 Gradinariu1991 Buna ziua, Am o situatie si am nevoie de o opinie din punct de vedere juridic. Am programat la restaurant nunta, pentru 4 iulie 2020. Am achitat un avans ... (vezi toată discuția)
Ghete - garantia la incaltaminte VALENTIN2411 VALENTIN2411 Salut , in data de 12.10.2015 am achizitionat o pereche de ghete de la timberland , pretul este unul destul de mare (600lei).Tin sa precizez ca nu ma dau afara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. probabil multi au pus aceasta intrebare. in momentul ... Szép Jonathán Szép Jonathán Buna ziua. Probabil multi au pus aceasta intrebare. In momentul de fata restaurantele sunt obligate sa restituie avansul platit pentru nunta? Nunta ar fi in ... (vezi toată discuția)