avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine trebuie sa suporte cheltuielile ptr lucrările de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine trebuie sa suporte cheltuielile ptr lucrările de la subsolul ...

Cine trebuie sa suporte cheltuielile ptr lucrările de la subsolul blocului, ma refer la reparațiile plafonului si antifonarea lu?. Eu locuiesc la parter si din cauza umezelii din subsol gresia este umeda toata perioada rece si imi mucegaieste mobila,si in unele zone si pereții,cu toate am luat toate măsurile sa evit asa ceva!Dacă o fac initialpe cheltuiala proprie,administrația blocului se poate opune? imi poate deconta macar partial,sau in functie de ce hotărăște adunarea administrativă? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 08:33, 14 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic beciul este proprietate comuna, parte comuna, si ar trebui sa participe toti proprietarii pentru cheltuieli privind aceste spatii. Insa, din constructie pardoseala aia, asa a fost, neizolata. Intrebarea care se pune este, de ce sa fie umezeala in subsol? Adica poate ca, problema este intretinerea subsolului. Adica, poate ca, chiar daca izolati pardoseala in partea de jos, umezeala poate sa urce prin peretii perimetrali si tot nu este rezolvata problema.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in final lucrarea de la subsol o suporta toti locatarii. Aveti dreptate, daca faceti ceva pe cont propriu, vi se pot returna, partial, banii investiti. Care e motivul - o lucrare de acest fel trebuie aleasa dintre mai multe oferte, asadar e o selectie de oferte. Dumneavostra veniti cu un singur ofertant ceea ce nu e in regula. Cat este acel partial depinde de ceea ce se va hotari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolare parter annaliax annaliax Locuiesc la parterul unui bloc cu 10 etaje. Din cauza faptului ca in beciul blocului s-au facut niste lucrari pentru conductele de apa a ramas o spartura la ... (vezi toată discuția)
Izolare apartament prin beci talossmn talossmn Buna seara, supun atentiei dv. urmatorul caz: vecinul de la unul dintre apartam.de la parterul blocului in care locuiesc, doreste sa- si izoleze apartam. ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment ancamirela ancamirela Am vandut apartamentul , urmeaza sa ma mut . Fondul de rulment pe care l-am platit asociatiei de proprietari in urma cu 6 ani atunci cand am cumparat ... (vezi toată discuția)