avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Stie cineva cum se face calcul pentru apa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Stie cineva cum se face calcul pentru apa meteorica? ...

Buna ziua! Stie cineva cum se face calcul pentru apa meteorica? Am primit factura pentru luna august, Iar cantitatea de apa meteo este de 46,1 l/mp calculata de ANM pe luna August. Eu locuiesc la bloc și am o suprafață de 60 mp, acoperișul blocului are aproximativ 250 mp si 20 de apartamente. Pe factura consumul este de aproape 6 m3 apa meteorica doar la mine, nu-mi iese nici un calcul.
Cel mai recent răspuns: M_P , utilizator 21:54, 19 Octombrie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
doar furnizorul poate sa spuna metoda de calcul

ca ex: Apanova care furnizeaza in Bucuresti,face un calcul anual la suprafata construita mp x 0.2mc, totalul il impart pe facturile din cele 12 luni

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va referiti la cum se distribuie suma reprezentand apa meteorica intre apartamentele din bloc, distribuirea se face pe cota parte indiviza, adica trebuie sa platiti un procent din suma totala egal cu procentul pe care il reprezinta suprafata utila a apartamentului Dvs. din suma suprafetelor utile ale tuturor apartamentelor.
acest răspuns util
acest răspuns util
Ati inteles ceva din explicatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretarea unor articole dintr-un contract ce urmeaza a fi incheiat cu un furnizor de apa petitemichele petitemichele Buna seara, Am gasit un model de contract pe care urmeaza sa-l incheiem si noi ,pe asociatie ,cu furnizorul serviciului de alimentare cu apa si ... (vezi toată discuția)
Apa pluviala eugarizn eugarizn Buna ziua Imi poate spune si mie cineva care este pretul apei pluviale si la ce cheltuieli o putem incadra ? ma refer la Bucuresti , am ... (vezi toată discuția)
Aberatii la apaprod.... ANDAILIESCU ANDAILIESCU Daca o persoana fizica , nu a avut contract cu o societate de furnizarea apei,canal, si i s-a facturat 68 m3, APA METEORICA INTR-O LUNA, poate recupera cei ... (vezi toată discuția)