avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! Lucrez de 17 ani fara nicio zi de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! Lucrez de 17 ani fara nicio zi de întrerupere . ...

Buna ziua ! Lucrez de 17 ani fara nicio zi de întrerupere . In situația in care , fiind însărcinată in prima luna , sunt nevoită sa imi iau concediu fara plata primele trei luni , se poate acorda din a patra luna concediu medical pentru risc sarcina dupa cele trei luni de concediu fara plata ? Si deasemenea , mai pot primi indemnizația de creștere copil dupa concediul fara plata ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:57, 15 Septembrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate acorda din a patra luna concediu de risc maternal. Concediul și indemnizația de risc maternal se acordă fără condiție de stagiu de asigurare.

Se poate beneficia de indemnizația pentru creșterea copilului dupa concediul fara plata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical inainte de cel prenatal C.Geta C.Geta sunt angajata cu data de 1.09.2012. din oct 2012-noi 2012 am fost in cm pentru ca am suferit o operatie in ianuarie am ramas insarcinata acum am 18 ... (vezi toată discuția)
Cm si cm risc sarcina RocsanaP RocsanaP Buna ziua , Am si eu o intrebare, cat timp sunt in CM mai cotizez la stat? Am fost insarcinata, in luna februarie 2009 m-am reintors la servici , acum st iar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)