avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pt lovire și alte violențe , pe scurt , ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pt lovire și alte violențe , pe scurt , 4 inși ...

Dosar penal pt lovire și alte violențe , pe scurt , 4 inși îl bat pe unul ,unul din ei îl lovește pe cel bătut, ii rupe maxilarul, 85 de zile îngrijiri medicale ,la un moment dat pe durata procesului acesta se împacă cu partea vătămată, acum întrebarea este : ceilalți 3 nelovindu- l în zona capului mai răspund penal pentru ruperea maxilarului părții vătămate? Nu trebuie sa se facă culpa fiecăruia în parte? Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:42, 16 Septembrie 2021
Depinde, de ce s-a retinut in actul de inculpare, depinde care au fost imprejurarile. Doar pe vorbele dvs, nu se poate raspunde la obiect. Zicea un distins avocat, pe aici, pe forum, detaliile conteaza. Poate intervine el, ca nu prea l-am mai vazut demult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala danger_koss danger_koss pe data de 15 august un anume A m-a lovit in repetate randuri fara motive intemeiate, lasandu-mi semne serioase la nivelul fetzei. a doua seara m-am dus la ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala alina_sorina19 alina_sorina19 Buna,fratele meu a fost amenintat mai demult de un baiat si acum cateva seri l-au asteptat si l-au batut.A ajuns la spital cu fractura de maxilar(i l-au ... (vezi toată discuția)
Urgent carmensitta carmensitta Am si eu o problema sotul meu a aparat copilul batut de un alt baiat de 12 ani luandu-l pe acela de urechi si despartindu-i, iar eu au venit la usa cu 3 ... (vezi toată discuția)