avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am o cunoștință care a fost oprit în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am o cunoștință care a fost oprit în trafic cu ...

Bună ziua!
Am o cunoștință care a fost oprit în trafic cu o alcoolemie de 0,49 în aerul expirat și a fost supus procedeului de recoltare a probelor biologice. Două luni mai târziu, rezultatul acestor probe încă nu a venit. Inculpatul a fost și la poliție și la IML și i s-a spus că nu are ce face, doar să aștepte. Întrebarea mea este următoarea: există vreo posibilitate prin care acesta poate plăti contravaloarea acestor probe?
Înțeleg că motivul întârzierii este lipsa de fonduri.
Da, sa mearga la politie/IML si sa spuna ca vrea sa plateasca acele analize...
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2021
Ionut.ion, utilizator
A fost și la poliție și la IML și i-au tot spus că nu se poate… dar eu am tot citit altceva.
Sa formuleze cerere prin care sa solicite sa plateasca personal contravaloarea probelor biologice.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am fost oprit în trafic și găsit cu alcoolemie ... ushercris ushercris Buna ziua! Am fost oprit în trafic și găsit cu alcoolemie 0.06 (fara sa consum). Am fost sa mi se recolteze probe la sânge. Am plătit eu analizele la IML. ... (vezi toată discuția)
Probe biologice...stabilirea alcoolemiei yomaryo yomaryo buna ziua va rog cineva priceput ..sa ma sfatuiasca si pe mine ce pot face in cazu meu.. pe data de 25.12.2011 am avut un incident minor cu masina ..alcool ... (vezi toată discuția)
Permis retinut tequila tequila in data de 25 mai am fost oprit de politia rutiera si am fost supus testului cu aparatul etilotest ...am fost dus si la iml unde mi-au ... (vezi toată discuția)