avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am fost oprit în trafic și găsit cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am fost oprit în trafic și găsit cu alcoolemie ...

Buna ziua! Am fost oprit în trafic și găsit cu alcoolemie 0.06 (fara sa consum). Am fost sa mi se recolteze probe la sânge. Am plătit eu analizele la IML. Mi-au dat dovada pentru 14 zile, timp în care polițistul îmi spune ca-mi vor ajunge rezultatele la sânge. Problema e ca a trecut mai mult de o luna, dovada nu-mi mai da nimeni iar IML-ul si politia ma pasează de la unul la altul iar eu stau pe tușă. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:50, 14 Decembrie 2020
Platiti contravaloarea probelor biologice.
Incercati sa apelati la avocat daca vreti sa se mearga cu celeritate.
Astfel de cazuri au un curs foarte lent daca nu exista avocat angajat.
Daca aveti dovada sa cereti prelungirea.
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o cunoștință care a fost oprit în trafic cu ... A1C23 A1C23 Bună ziua! Am o cunoștință care a fost oprit în trafic cu o alcoolemie de 0,49 în aerul expirat și a fost supus procedeului de recoltare a probelor ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere Marius157 Marius157 Buna ziua, in data de 17. 05. 2018 am fost oprit in trafic de un echipaj al politiei rutiere fiind testat cu aparatul alcooltest, rezultand o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie peste limita legala kacio kacio Revin dupa noua luni cu o noua intrebare.Am fost depistat in trafic cu o alcoolemie peste limita legala cu aproape mai mult decat dublul limitei legale .Ceva ... (vezi toată discuția)