avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... S-A EMIS O SENTINTA DEFINITIVA, PENTRU UN FUNCTIONAR ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

S-A EMIS O SENTINTA DEFINITIVA, PENTRU UN FUNCTIONAR PUBLIC, ...

S-A EMIS O SENTINTA DEFINITIVA, PENTRU UN FUNCTIONAR PUBLIC, DE CONDAMNARE PENTRU MARTURIE MINCINOASA. CINE ARE OBLIGATIA TRANSMITERII SENTINTEI PENALE LA ANGAJATOR?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:07, 16 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In ce raport juridic? Daca va referiti strict la instanta de executare, exista biroul de executari penale, care pune in executare, prin persoanele delegate acolo, ceea ce trebuie executat. In plus, va trebui sa cititi si sa respectati regulamentul acestui forum, unde se specifica clar ca nu trebuie sa scrieti cu litere mari, caci este greu de citit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare hotarare judecatoreasca enceaioana enceaioana mi sa desfiintat postul de referent cultural din 2010 iar in 2013 sept am castigat procesul cu primaria nici pina in prezent nu am fost chemata la servici sub ... (vezi toată discuția)
Dilema mare.mãrturie mincinoasã. Veracruz Veracruz Buna ziua. Va deranjez cu doua intrebari daca imi permiteti. Am avut calitatea de inculpat intr un dosar de infractiuni electronice avand calitatea de ... (vezi toată discuția)
Prescrierea pedepsei laubalaur139 laubalaur139 buna ziua . am o mare problema, o condamnare de 7 ani, cu executarea pedepsei din sept 2001. au trecut cei 7 ani, au trecut si cei 5 ani, termen de prescriere ... (vezi toată discuția)