avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua,am lucrat la o firma în calitate de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua,am lucrat la o firma în calitate de vânătoare, ...

Bună ziua,am lucrat la o firma în calitate de vânzătoare, patronii mei au 2 firme una numai era asa productiva, m-a rugat sa ii imprumut cu suma de 7000 lei mi a dat doar 6000lei,apoi a 2 a oara m a rugat sa le mai dau încă 5000 lei,vineri am dorit sa ma invoiesc ca avem treaba,a venit cu scandal și cu de toate ca I am furat ca de acolo am eu bani,ei au camere zero dovezi îmi arata tot felul de tampenii...si mi a zis sa plec, si sa numai calc pe acolo,.acei bani ii am dovediți, îi am de la ccc, și am zis sa fac un bine sa ajut...și și.au făcut ei filme în cap ca dacă eu ii împrumut ii fur....fără absolut nici o dovada asa au făcut cu toți angajații am aflat ulterior de la cei care ii stiu..am destui ani acolo.cum fac sa îmi recuperez banii de la ei?și dacă mi au scos contractul de munca nevinovata, unde sa apelez,și mai ales ca au și foarte multe nereguli, nejustificari către anaf etc....mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:06, 21 Septembrie 2021
Solutii ar fi, nu multe, dar ar fi, atat cu incetarea contractului de munca, cat si cu imprumutul, desi aici v-ar trebui si niste dovezi. Luati si dvs legatura cu un avocat si stabiliti impreuna strategia, caci singura nu prea vad cum sa va descurcati.
De aceea am și apelat la acest site,sa mi-i se poată spune ce este făcut pe mai departe.nu am spus ca nu îmi va trebuii un avocat, mulțumesc oricum!
Raportat la informatiile pe care dvs le-ati furnizat, si la faptul ca, le-ati dat bani fara contract, nu prea vi se poate spune acum, aici, rapid asa, ce anume este de facut, pentru ca, de fapt, prea multe nu sunt de facut.
Totusi, insa, ar fi indicat sa vorbiti cu un avocat, la modul concret, si poate ca veti gasi impreuna o solutie la problema dvs.
NU toate problemele se pot rezolva usor si de la distanta si nu exista solutii minune pe care sa le aflati de pe net, adresand intrebari simpliste (cum ar fi de exemplu, "ce este de facut?")

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dat un imprumut fara sa mi se intoarca inapoi datoria bucurpopescu bucurpopescu Buna, dragi prieteni, am nevoie de un sfat, deci problema mea consta in faptul ca am dat un imprumut pe baza unui contract, au trecut ani si nu am ... (vezi toată discuția)
Am făcut un credit ca să poată achita fostul iubit un teren, cu promisiunea că până în martie mi-i restituie. nu mi i-a dat, cum îmi pot recupera banii? Alerim84 Alerim84 Bună seara! As vrea să știu ce este de făcut ptr a recupera o sumă de bani de la fostul iubit. În decembrie anul trecut, am luat un împrumut de la ... (vezi toată discuția)
Grup infractional organizat David0511 David0511 Sotul meu a cumparat 2 masini.Dupa 2 saptamani a fost retinut pentru constituirea unui grup infractional organizat.Atunci a aflat ca masinile erau furate.Cand ... (vezi toată discuția)