avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Grup infractional organizat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Grup infractional organizat

Sotul meu a cumparat 2 masini.Dupa 2 saptamani a fost retinut pentru constituirea unui grup infractional organizat.Atunci a aflat ca masinile erau furate.Cand a cumparat masinile a facut contracte de vanzare-cumparare.Barbatul care i-a vandut masinile le fura impreuna cu fratele sau.Cand au fost prinsi au declarat politiei ca sotul meu i-a trimis sa fure.La tribunal au declarat adevarul ca sotul meu nu a stiut ceea ce ei faceau.Sotul meu a fost condamnat 4 ani iar cei 2 frati fiecare cate 2 ani.Nu s-a tinut cont de declaratiile date in fata tribunalului si nici de actele depuse la dosar.Sotul meu a ramas cu banii dati ,fara autoturisme si arestat.Ce se mai poate face acum
,cum sa mai dovedim ca sotul meu e nevinovat daca instanta nu ia in considerare probele aduse in favoarea lui?
Va multumesc
Incercati sa aveti avocat care sa studieze dosarul.
Trebuie analizate probele de la dosar si apoi avocatul va va informa.

Nu putea sa fie condamnat penal pentru ca a cumparat 2 masini.
Daca e vorba de hotararea instantei de fond, aveti dreptul la apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mașini furate și dezmembrate, răspunderea penală Cristina Maria24 Cristina Maria24 Buna ziua ajutati-ma cu niste pareri va rog frumos. Prietenul meu are niste probleme serioase in Anglia. A plecat acum 7 luni acolo alaturi de niste baieti si ... (vezi toată discuția)
Bolnav psihic inchis pentru tent de furt si vat corporala in urma declaratiilor luate dupa tortura ContSters248377 ContSters248377 Va prezint urmatorul caz.Un bolnav de schizofrenie a avut o decompensare psihotica pt ca nu a mai luat tratamentul si pt ca era permanent terorizat de niste ... (vezi toată discuția)
Disperare.... bllumin bllumin in urma cu 1 an am facut greseala vietii mele pe care o regret si ...nu stiu cum e mai bine sa procedez. intr o furie oarba ,dupa o bauta maxima,am acuzat 2 ... (vezi toată discuția)