avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pina cind se poate plati impozitul auto fara penalizari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pina cind se poate plati impozitul auto fara penalizari

Pina cind se poate plati impozitul auto fara penalizari
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 16 Septembrie 2021
Impozitul pe mijlocul de transport se plătește anual, în două rate egale, până la datele de 31 martie și 30 septembrie inclusiv.

Neplata la termenele scadente atrage calcularea majorărilor de întârziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati rol fiscal lataretudan lataretudan care sunt penalizarile pentru intarzierea neanscrierii in rolul fiscal? am intarziat pt ca nu am stiut ca trb sa ma inscriu, am luat dosarul de la circa ... (vezi toată discuția)
Scadenta impozitelor datorate bugetelor locale (impozite pe cladiri, terenuri, etc) clementmihai clementmihai Buna ziua, Am si eu o intrebare pentru cei care ma pot ajuta. Este vorba despre scadenta la impozitele datorate bugetelor locale. Potrivit art. 255 din ... (vezi toată discuția)
Termen de plata impozit primarie . parfi63 parfi63 Pana la ce data poate fi platit impozitul pe cladiri,mijloace transport,teren fara majorari (accesorii) pe anul in curs?(Art. legea).Multumesc mult! (vezi toată discuția)