avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna seara, locuiesc la curte .Acum cca 3 ani i-am ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna seara, locuiesc la curte .Acum cca 3 ani i-am facut mutatie ...

Buna seara, locuiesc la curte .Acum cca 3 ani i-am facut mutatie fratelui meu pe adresa mea. Atunci isi cumparase un pui de catel amstaff , atunci eu am mers la sectia de politie din localitate sa-i inregistrez si mi s-a zis sa aduc o adeverinta de la asociatia chinologica. La noi in judet am aflat ca asociatia era desfiintata asa ca nu am mers mai departe. Acum dupa 2-3 ani , fratele meu lucreaza in Olanda de 1 an si nici cainele nu-l mai are de mult timp m-am trezit cu o amenda pe numele fratelui meu deoarece a trecut nu stiu ce termen in care cainele trebuia inregistrat.
E normal asa ceva ? Ce pot face in continuare ?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cainele meu a incercat sa ma apere de un agresor, si sunt acuzat ca l-am instigat sa-l atace. DimaDan DimaDan Salut , am si eu o problema. Acum aproximativ 3 saptamani , am iesit cu cainele afara ( o corcitura de amstaff ) este pui are 6-7 luni . In zona blocului ... (vezi toată discuția)
Stau in curte comuna cu sora si fratele meu Ioana11112 Ioana11112 Buna seara, stau in curte cu sora, fratele si mama, toti avem copii, chiar si nepoti! Sora mea are un caine de rasa Amstaff, care de.a lungul timpului ne.a ... (vezi toată discuția)
Legea privind cainii agresivi sau periculosi Azorel2010 Azorel2010 Buna ziua, daca se poate as dori sa va adresez cateva intrebari in legatura cu aceasta lege, mai de graba ar fi nelamurire pentru mine. Catelul meu face ... (vezi toată discuția)