buna sunt alin si am mai pus axeasta intrebare dar nu sunt lamurit .sotia cu soacra a avut un ap inainte ca noi sa ne casatorim ,la vindut in timpul casniciei noastre bani i-am cheltuit eu si sotia astfel am facut o firma in care am investit cam jumatate din suma am luat o masina am investit 1000euro in ap meu proprietate personala iar restul s-au dus pe datori si pe trai,ea are pretentia la 10000euro acum in divort din acel ap mentionez ca firma va ramine la sotia mea eu am o gramada de rate luate inainte sa isi vinda ea ap pe renovarea ap meu .vreau sa stiu citi bani ar trebui sa ai dau daca trebuie .bani s-au cheltuit cu acordul ei cum a vrurt eu doar am beneficiat de unele lucruri .va multumesc
nu va poate spune nimeni cati bani trebuie sa dati sotiei.
aceasta se stabileste de catre instanta ,printr'o hotarare definitiva si irevocabila,in urma unui proces de partaj.
dv va trebui sa dovediti cu tot felul de chitante, hartii care sa dovedeasca ,,circulatia'' acestor bani: de la apartamentul soacrei la firma care ati facut'o cu sotia,etc
ratele de care spuneti ca le aveti inainte de vanzarea apartamentului soacrei,daca erau si inainte de casatorie,nu se iau in calcul
sunt prea multe ,,afaceri'' in problema dv, subiectul este foarte delicat,asa ca va sfatuiesc sa angajati un avocat bun pentru a va ajuta sa deslusiti itele.
multa bafta!
ratele le-am facut in timpul casatoriei,si din bani pe ap,sotiei nu am cheltuit eu ea a cheltuit cum a vrut eu doar am beneficiat si firma ai ramina ei
Mostenire
chiliman
sotia cu soacra au avut un ap inainte sa ne casatorim pe care l-au vindut in timpul casatoriei noastre bani i-am cheltuit eu si sotia infiintind 0 firma luind ... (vezi toată discuția)