avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am și eu o intrebare: In anul 2016 am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am și eu o intrebare: In anul 2016 am fost operat ...

Bună ziua, am și eu o intrebare:
In anul 2016 am fost operat pe cord deschis, în momentul de fata având o proteza valvulara. Am început munca după 6 luni de la operație. Ma încadrez la vre-un grad de invaliditate? Am înțeles ca sunt anumite avantaje: fără taxe, loc de parcare, transport gratuit etc. De care nu ți se spune!!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:38, 16 Septembrie 2021
Detalii,mai jos:
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie handicap Cintabine gabriela Cintabine gabriela Operat pe cord deschis protezat valvular si trei operatii la colon beneficiaza de pensie de handicap? (vezi toată discuția)
Scutire taxe pt. persoana cu handicap Cocainaa Cocainaa Sunt pesoana cu handicap gradul II ( grav si accentuat ),avand decizie de incadrare in handicap definitiva ,mentionaz ca sunt operat de 2 ori pe cord ( ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap ContSters500119 ContSters500119 Pot beneficia de pensie de handicap în urma unei operații de nefrectomie cauzata de o tumora renala maligna și extirparea rinichiului stg, glanda ... (vezi toată discuția)