avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detin un teren de 16.ooo mp, iar prin mijlocul lui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detin un teren de 16.ooo mp, iar prin mijlocul lui trece o linie ...

Detin un teren de 16.ooo mp, iar prin mijlocul lui trece o linie de medie tensiune, fapt ce imi afecteaza valoarea si posibilitatea de utilizare in vederea constructiilor. Am solicitat de la Electrica mutarea pe teren al statului sau acordarea de compensatii, iar raspunsul lor a fost mutarea e dificila si se face pe cheltuiala solicitantului, iar despre compensatii nici o sansa, conform legii 123/2012. Ce pot face in aceasta situatie, si cat de legal este raspunsul lor?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:06, 20 Septembrie 2021
Trebuie vazut raspunsul. Si trebuie vazut daca linia era acolo la momentul cand ati cumparat/primit terenul.
Linia era acolo cand am cumparat terenul.
In acest caz, ....miniscule sanse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalpi de inalta tensiune pe proprietate privata dobreamarius dobreamarius dispun de un teren intravilan in localitatea Vatra Dornei si pe care este amplasat un stalp de inalta tensiune, am vrut sa il vand dar din cauza acestui stalp ... (vezi toată discuția)
Proprietate extravilana cu 7 stalpi electicitate . simpatyk simpatyk Buna ziua. Uitati care este problema am 2 hectara de pamant extravilan si am pe acest pamant 7 stalpi de electricitate an lungimea parcelei chiar pe mijloc si ... (vezi toată discuția)
Proprietate personala neutilizabila olga2011 olga2011 am un teren extravilan proprietate personala in jud cluj si nu il pot folosi ptr constructie deoarece .se afla pe el un stalp de inalta tensiune, ce as ... (vezi toată discuția)