avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Domnule Carp Mircea va rog săi spuneți ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Domnule Carp Mircea va rog săi spuneți când am ...

Bună ziua. Domnule Carp Mircea va rog săi spuneți când am drept de pensie .Mă numesc Maria sânt născută în aprilie 1960 și am 20 de ani vechime. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:05, 16 Septembrie 2021
Aprilie 1960 Ianuarie 2022 61/9 31/9
Cu acest stagiu se subantelege ca este vorba doar despre limita de varsta la 61 ani si 9 luni(ianuarie 2022).
Incepand cu ziua in care impliniti varsta de 61 ani si 9 luni puteti depune dosarul pentru pensie de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia anticipata partiala ddena ddena Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti daca exista si daca se aplica PENSIA ANTICIPATA PARTIALA, pentru varsta de minim 55 de ani si minim 30 de ani ... (vezi toată discuția)
Data pensionarii LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Am urmatorul caz ; salariata nascuta pe 15.07.1960 are 31 ani si 2 luni vechime, din care 17 ani si 4 luni vechime in grupa 1. Cand se poate pensiona? ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma pensionez! oaneafelicia oaneafelicia Sunt nascuta la data de 03 aprilie1960 si am 33 ani vechime in munca ,care este limita de varsta pentru pensia anticipata,dar pentru pensia de varsta ?dupa ce ... (vezi toată discuția)