avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Coeficient
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Coeficient

Care este coeficientul unui asisten medical generalist principal care lucreaza cabinet medic familie cu vechimea de 15 ani??si daca beneficiaza de noua grila unica de salarizare. va Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 17:46, 10 Ianuarie 2010
In 2010 nu se aplica coeficientii prevazuti de legea unica de salarizare (in principiu, va avea acelasi salariu ca si la 31.12.2009, cu corectia ca unele sporuri permanente vor fi incluse in salariul de baza).
Legea nr.330/2009 seaplica sectorului bugetar nu celui privat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul unui asistent medical incadrat in cadrul unui cmi ( medicina de familie) cristinas12 cristinas12 Ma numesc IONESCU MIHAELA CRISTINA , si sunt asistent medical generalist .grad principal, si am o vechime in acesta meserie de 16 ani . lucrez din anul 2000 la ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare, bugetar dros dros Sunt absolvent de studii superioare, promotia 2009/2010, cu licenta, si sunt nou angajat, primul loc de munca, intr-o institutie bugetara, incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
Noua lege a salarizarii andreia g andreia g Buna ziua, Ma numesc Andreia G. sunt asistent medical generalist cu o vechime in munca de 9 ani , am terminat Sc. Postliceala . In decembrie 2009 am avut un ... (vezi toată discuția)