avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, in liceul meu este incacat Dreptul elevului ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, in liceul meu este incacat Dreptul elevului Major ...

Buna ziua, in liceul meu este incacat Dreptul elevului Major sa paraseasca scoala, ce pot face?
Cel mai recent răspuns: AndreiM2000 , utilizator 11:50, 19 Septembrie 2021
Daca nu mai vreti sa mergeti la scoala, va poate aduce cineva cu forta ? In alta ordine de idei, ce motiv aveti sa nu mai urmati/ terminati liceul, chiar fara BAC ?
Nu e asta, e pur si simplu faptul ca nu pot iesi din scoala macar sa imi iau manacare din afara, si daca chiar vreau sa plec de la ora de chimie pentru ca sunt mate-info si la facultate nu voi avea treaba cu chimia scoala ma tine acolo cu forta, Chiar daca in statutul elevului scrie clar ca nu ai voie sa iesi din scoala cu exceptia Elevului major....
Banuiesc ca este vorba de Regulamentul intern al scolii. Din punctul meu de vedere, scoala procedeaza corect. In timpul orelor trebuie sa participati la acestea chiar daca dvs. credeti ca nu va folosesc anumite ore. De mancare va puteti aduce de acasa un pachetel.
Inteleg ce spuneti, eu intreb dupa Drepturile elevului si legea din romania, E dreptul meu sau scoala prin regulamentul intern imi poate interzice acest drept?
Multumesc de ajutor, o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privarea de libertate....in scoli AlexMihus AlexMihus As vrea sa va intreb daca este legala \\\\"sechestrarea\\\\" elevilor in institutiile de invatamant. In liceul in care invat, elevilor le este interzis sa ... (vezi toată discuția)
Interdictie parasire scoala IvascuMarian IvascuMarian Buna ziua, Ma numesc Ivascu Marian am 17 ani sunt elev la liceul cu program economic si deschid acest subiect pentru a va expune urmatoarea situatie. Liceul ... (vezi toată discuția)
Regulament intern liceu vs. statutul elevului ficusmaster ficusmaster Buna ziua! Intre Statutul elevului si un regulament intern dintr-un liceu, cine are prioritate de \'respectare a legii\'? Va spun exact problema: comitetul de ... (vezi toată discuția)