avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sănătate! Am o întrebare și v as ruga frumos sa ma ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sănătate! Am o întrebare și v as ruga frumos sa ma ajutați ...

Sănătate! Am o întrebare și v as ruga frumos sa ma ajutați cu un răspuns.
În urma unui accident auto sa făcut parte civila și pe lângă polita auto, părțile vătămate doresc sa plătesc sa plătesc în paralel cu firma de asigurări.
-Cat de lega e treaba asta ? Eu știam ca totul plătește firma de asigurări. Nu sunt obligat sa plătesc absolut nimic decât cheltuielile care întra în atribuția statului, ba mai mult am dat o suma de bani pentru a-și achiziționa o alta masina plus pentru asi face succesiunea, după ma trezesc obligat de dansi sa plătesc în paralel cu firma de asigurări.

Sa schimbat ceva ? Se poate asa ceva??
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asigurătorul plătește tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier-spitalizarea elena200620 elena200620 buna seara am fost implicata intrun accident rutier cu victima victima a stat spitalizata timp de zile.eu inca mai sunt eleva si am inteles ca este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident rutier, obligata sa plateasca spitalizarea desi este asigurata geolivbv geolivbv Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Anul trecut, in luna august, am avut un accident auto. Pe scurt: un sofer baut a taiat o curba si a intrat in masina ... (vezi toată discuția)
Accident cu un motociclist care vrea despăgubiri de la mine, chiar dacă am rca. pot fi obligat să le plătesc eu? ContSters469386 ContSters469386 buna seara am si eu o problema am facut un accident cu un motociclist .politia a zis ca eu sunt vinovat si mi-a facut dosar penal. conducatorul motorului are ... (vezi toată discuția)