avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa cumpar un teren forestier din domeniul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa cumpar un teren forestier din domeniul privat, in calitate ...

Doresc sa cumpar un teren forestier din domeniul privat, in calitate de persoana fizica.
Cate zile dureaza procedura la Primarie astfel incat vecinii sa isi poata exprima intentia de cumparare?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:52, 17 Septembrie 2021
30 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare padure valyclau valyclau Buna tuturor! Intentionez sa cumpar 1,1 ha de padure si m-ar interesa care sunt actele pe care ar trebui sa le aiba vanzatorul. As aprecia si daca mai aveti ... (vezi toată discuția)
17 ani in urma am primit titlu de proprietate pentru teren agricol ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com 17 ani in urma am primit titlu de proprietate pentru teren agricol cu vegetatie foretiere.Cand am primit actul in mana am si vandut la notar public./.Acuma ... (vezi toată discuția)
Drept de preemp?iune asupra unui imobil concesionat Tpopa Tpopa bună seara, aș dori să aflu dacă o persoană juridică sau chiar fizică poate beneficia de drept de preempțiune la cumpărarea unui imobil, care ... (vezi toată discuția)