Suntem casatoriti din 1998. In 2004 sotia a divortat, incredintandui-se minorul. Dupa 6 luni a revenit si am continuat in concubinaj pana in 2008 cand ne-am legalizat casatoria. Din acel moment sotia paraseste domiciliul repetat dar fara minor, lasand-ul in grija mea. Va rog sa-mi spune-ti daca exista vreo modalitate de obligare a unei contributii la cresterea si intretinerea minorului fara divort, deoarece de fiecare data pleaca pe termen necunoscut iar eu nu pot face fata cheltuielilor .
buna ziua!
e o situatie neplacuta si nemaiintalnita.:sorry:
sa inteleg ca dv va complaceti in situatia de fata?:">
daca nu stiti unde se duce sotia si pe ce perioada lipseste ,sa inteleg ca acest lucru nu v'ar displace :O, ci doar faptul ca sotia nu contribuie cu bani la cheltuielile zilnice?:stunned:
de ce nu divortati, pur si simplu,aduceti martori care sa ateste cele spuse de dv,si cereti custodia copilului ,obligand'o pe mama la plata pensiei alimentare.
in felul acesta nu mai aveti treaba cu lipsa sotiei,si aveti si bani cu care sa puteti intretine minorul.=D>
Va multumesc pentru faptul ca mi-ati raspuns.
Perioada in care lipseste se duce la parintii ei(ce face acolo, ea stie). Nu pot spune ca imi place situatia si nici ca sunt un prost care accepta ca sotia sa plece aiurea, dar pana la posibilitatea a inca unui divort aveam dorinta de a sti daca exista vreo posibilitate legala de a o determina sa contribuie cu bani la cheltuielile zilnice.
Va multumesc mult.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Incredintare minor
georgewb70
Buna ziua! In anul 1998 am incheiat casatoria cu sotia mea. Din anul 2000 avem o fetita. Dupa nastrea acesteia in mod repetat sotia a inceput sa tot parasesca ... (vezi toată discuția)