Bună dimineața. Sunt divorțată de 1 an și nu am făcut partajul încă. Fostul soț interzice copiilor cât și mie sa întru în locuință deși este bun comun. Am făcut sesisari la politie dar nici un rezultat. Ce pot face în cazul asta, măcar copii sa i lase sa stea.
Va mutaserati sau v-a dat afara din casa ?
de ce anume vreti sa intreti daca nu stati acolo? vreti sa va mutati inapoi ?
Cereti in instanta reintegrarea in locuinta.
sau/si strangeti probe ca nu va lasa sa intrati, notificati-l ca veti cere despagubiri pt lipsa de folosinta de x lei si cereti partajul in instanta.
Sunt cu serviciul în alta localitate și fata care e minora e cu mine și merge la școală în aceiași localitate unde lucrez eu. Stam cu chirie. Prin hotararea judecătorească de la divorț s a hotarat ca minora sa stea cu mine și sa meargă acasă sa se revadă cu fratele și cu tatăl ori de câte ori dorește aceasta. Fostul soț a pus camere în toată casa a schimbat ialele la toate ușile într-un an de 5 ori.incuiat porțile și nu vrea sub nici o forma măcar pe fata s o lase sa între în acasă. Fata ajunsa în fata porții pe Tim de noapte la contactat telefonic, mesaje și acesta nu a vrut sa o primească în curte și în casa. Nu mi se pare corect dacă i bun comun măcar pe copii sa i lase sa stea. Putere financiara nu am sa fac partajul momentan. Nu știu cum sa procedez.
Vrea sa pună stăpânire pe tot.
Partaj
Ada Anca
In luna iulie 2019 a fost pronuntat divortul definitiv. Pana la aceasta data nu am reusit sa deschid prces pentru partaj. Din aceasta casatorie avem un copil ... (vezi toată discuția)