avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Având în vedere că părinții mei sunt zilnic ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Având în vedere că părinții mei sunt zilnic terorizați ...

Având în vedere că părinții mei sunt zilnic terorizați hărțuiți și agresați verbal de o familie compusa din 3membri exista vreo cale prin care hărțuitorii/agresatorii să facă pușcărie întrucât până acum au primit doar amenzi ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:00, 18 Septembrie 2021
Greu de crezut dacă nu se ajunge la comiterea unor fapte mai grave,ar trebui să angajați un av din zona respectiva,specializat în penal care să vă învețe ce sa faceti unde să faceți plângeri etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatii false + amenintarea cu moarte si lovire PrunaA PrunaA Buna ziua! Scriu si eu in cautarea unor sfaturi si informatii utile, avand in vedere ca nu prea sunt \"in tema\"cu unele notiuni si procesuri. Poveste pe ... (vezi toată discuția)
Vecin cu probleme psihice violent florentina_03 florentina_03 Avem in bloc o familie cu probleme.4 membri au probleme psihice iar unul dintre ei este violent si periculos .de cativa ani toti vecinii am facut plangeri ... (vezi toată discuția)
Zona de srvitute si legitima aparare1 dinumarcel dinumarcel Acum cativa ani am achizitionat un teren intr-o localitate langa Bucuresti. Dintre mostenitorii terenului unul neavand unde sa se duca a ramas pe o bucatica de ... (vezi toată discuția)