avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire As dori să știu , dacă fac un testament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire As dori să știu , dacă fac un testament pentru ...

Moștenire
As dori să știu , dacă fac un testament pentru uzufruct la sotie , mai pot pe parcursul vieții ,in caz de despărțire sa anulez acel testament ? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:32, 18 Septembrie 2021
Da, orice testament poate fi anulat (revocat) oricand printr-o simpla declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare vyo vyo Buna ziua! As dori sa stiu care este cea mai buna solutie in urmatorul caz. Sunt recăsătorita de aprox un an. Eu si sotul meu dorim sa cumpărăm o ... (vezi toată discuția)
Proprietate dupa casatorie! damaris damaris Buna ziua,As dori informatii in legatura cu un apartament cumparat de sotul meu inainte de casatorie.Ce acte trebuie facute ca apartamentul sa fie trecut si pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..dețin o proprietate care este moștenită de la părinți ... costel01 costel01 Buna ziua..Dețin o proprietate care este moștenită de la părinți și în prezent locuiesc cu o persoană care are grijă de mine,care imi cumpara ce am ... (vezi toată discuția)