avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Buna seara, cum se procedeaza in urmatoarea situatie: ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Buna seara, cum se procedeaza in urmatoarea situatie: am inceput ...

Buna seara, cum se procedeaza in urmatoarea situatie: am inceput serviciul si am semnat contractul de munca incepand cu data de 1 sept pe o pozitie se consilier juridic intr-o institutie a administratiei publice centrale. Pe data de 12 sept s-au platit salariile , iar eu nu am primit nimic. As vrea sa stiu cand anume se vor plati aceste 12 zile in care am lucrat. M-am uitat in legislatie si nu am vazut nimic. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:38, 18 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Consilier juridic, prin concurs? Sau ...numire direct pe post?
In functie de care, ...difera si data platii salariului.
Si, doar ca fapt divers, in ce legislatie v-ati uitat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca sau dispozitie? Ela_Cj Ela_Cj Buna ziua, tocmai m-am angajat ca si consilier juridic debutant la o primarie. Secretarul unitatii nu a prea incantat de idee si refuza sa imi intocmeasca ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in specialitate Partenie Rus Partenie Rus salutare, va deranjez cu o chestiune: o persoana incadrata drept consilier juridic pana in luna august a anului 2000 a fost transferata (\"operatiune\" ... (vezi toată discuția)
Cum particip la un concurs daca eu ocup deja o functie publica ? BaraganMarius BaraganMarius Buna ziua! Ocup o functie publica de inspector resurse umane debutant in cadrul unei primarii care nu este din orasul meu, zilnic fac naveta pentru a ma ... (vezi toată discuția)