Contract de intretinere
Am un contract de intretinere cu matusa mea, pentru un apartament cumparat doar de ea, dinainte de a fi cu concubinul actual. Cu el s-a certat , s-a impacat, ultima data alungandu-l de la ea, el avand locuinta lui, pentru ca ii manca mancarea pe care i-o duceam si nu vroia sa cumpere si el mancare. Celelalte cheltuieli le plateam eu. Am chitante pentru curent, gaz telefon, etc...Acum vrea sa il primeasca inapoi si vrea sa ma oblige sa am grija si de el , sa il imormantez., etc. Eu i-am explicat ca nu pot sa imi asum responsabilitatea asta si a inceput sa imi faca tot felul de sicane din cauza asta. Ba ca ii duc mancare stricata, ba ca sa o las in pace. Individul profita de ea si ar vrea sa strice actele. Am acte si o ingrijesc din 2008. A profitat si el in aceasta perioada de ingrijirea noastra. Acum cred ca incearca sa o faca sa strice actele pentru ca noi nu vrem sa avem grija de el. Ea a plecat de acasa de la ea, la el . Am obligatia sa il intretin si pe el? El are pesie mai mare ca a mea. Nu il pot sustine. Sa anunt politia daca nu e acasa? Daca vrea sa stea la el, ce pot sa fac, sa nu fiu acuzata ca nu o intretin.
Astazi am fost la ea cu un martor. Mi-a spus ca nu mai vrea sa o ingrijesc eu, sa nu ii mai platesc curent, gaz, telefon, impozit, (toate fiind pe numele meu si le platesc online), sa nu ii mai duc mancare, ca isi face singura cu concubinul. Pana acum o facea pe bolnava, ca nu poate face nimic. Acum vrea sa o ingrijeasca concubinul. Am chitante, am martori cum am dus-0 la doctori, medicamente,mancare,,,, Daca nu ii mai platesc nimic, are castig de cauza in cazul ca deschide proces? Nu as vrea sa mai platesc si cheltuieli de judecata.
vedeti ce scrie in contract, aveatio dvs obligatia sa platiti curent, gaz si tel ?
impozitul il platiti dvs ca suntti proprietar.
utilitatile ar trebui sa le plateasca cine consuma.
In contract scrie ca sa ii asigur cele necesare traiului. Si curent si gaz si impozit, tot. Am platit tot. Mi-a spus ca nu va cere anularea contractului, dar e foarte probabil sa minta, pentru a avea motive pe mai tarziu. . Cineva o invata ca stie foarte multe chestii, desi e o femeie simpla. EL nu ma lasa sa vorbesc doar cu ea. Nu a vrut sa paraseasca camera cand i-am cerut sa ma lase sa discut doar cu ea. Mancare nu mai pot sa ii duc, pentru ca mi-e si frica sa ii duc sa nu spuna ca am vrut sa o otravesc sau cine stie ce grozavie. Individul ala i-a luat mintile si e total sub influenta lui. Ba chiar spune ca are nevoie de barbat. Nu glumesc. Categoric nu mai e intreaga la minte. Are 85 de ani. Are memorie, pare a avea discernamant dar cand vine vorba de el dispare totul. Placerea primeaza. La concluziile astea au ajuns si vecinii de la bloc de la ea. Nu vreau nici sa deschid proces acum. Ar fi costisitor si e posibil pana se termina sa nu mai traiasca. O sa mai platesc pana la sfarsitul anului tot, mai putin mancarea, sa vad ce se intampla. Si impozitul anul viitor. La fel de posibil e sa se grabeasca sa plateasca ea. Am sa fac o notificare la primarie sa nu accepte plata ei.E o situatie urata. Regret ca mi-am facut mila de ea. Doi ani s-a rugat de mine sa imi faca acte, ca nu mai are pe nimeni din familie si tot eu va tebui sa am grija de ea. Ma repet. Daca nu ii mai platesc utilitatile, ea solicitand asta , ma poate actiona in judecata ? M-am gandit sa ii cer sa mergem la notar sa semnam o anexa la contract prin care sa recunoasca ce mi-a spus mie. Daca refuza, e clar ca are alte ganduri. Uneori imi vine sa renunt complet, dar nici nu as vrea sa dau satisfactie nemernicului. Multumesc mult pentru raspunsuri. O seara frumoasa!