Contract de intretinere
Am un contract de intretinere cu matusa mea, pentru un apartament cumparat doar de ea, dinainte de a fi cu concubinul actual. Cu el s-a certat , s-a impacat, ultima data alungandu-l de la ea, el avand locuinta lui, pentru ca ii manca mancarea pe care i-o duceam si nu vroia sa cumpere si el mancare. Celelalte cheltuieli le plateam eu. Am chitante pentru curent, gaz telefon, etc...Acum vrea sa il primeasca inapoi si vrea sa ma oblige sa am grija si de el , sa il imormantez., etc. Eu i-am explicat ca nu pot sa imi asum responsabilitatea asta si a inceput sa imi faca tot felul de sicane din cauza asta. Ba ca ii duc mancare stricata, ba ca sa o las in pace. Individul profita de ea si ar vrea sa strice actele. Am acte si o ingrijesc din 2008. A profitat si el in aceasta perioada de ingrijirea noastra. Acum cred ca incearca sa o faca sa strice actele pentru ca noi nu vrem sa avem grija de el. Ea a plecat de acasa de la ea, la el . Am obligatia sa il intretin si pe el? El are pesie mai mare ca a mea. Nu il pot sustine. Sa anunt politia daca nu e acasa? Daca vrea sa stea la el, ce pot sa fac, sa nu fiu acuzata ca nu o intretin.
Am inteles ca as putea sa o dau in judecata si sa cer sa imi inapoieze banii cheltuiti. Dar ar dura mult si nu stiu daca ea ar mai fi pana la final. Intreb din nou, Nu am incredere in ea. Azi spune una maine alta. In sfarsit. E un razboi al nervilor.