avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere Am un contract de intretinere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere Am un contract de intretinere cu matusa ...

Contract de intretinere
Am un contract de intretinere cu matusa mea, pentru un apartament cumparat doar de ea, dinainte de a fi cu concubinul actual. Cu el s-a certat , s-a impacat, ultima data alungandu-l de la ea, el avand locuinta lui, pentru ca ii manca mancarea pe care i-o duceam si nu vroia sa cumpere si el mancare. Celelalte cheltuieli le plateam eu. Am chitante pentru curent, gaz telefon, etc...Acum vrea sa il primeasca inapoi si vrea sa ma oblige sa am grija si de el , sa il imormantez., etc. Eu i-am explicat ca nu pot sa imi asum responsabilitatea asta si a inceput sa imi faca tot felul de sicane din cauza asta. Ba ca ii duc mancare stricata, ba ca sa o las in pace. Individul profita de ea si ar vrea sa strice actele. Am acte si o ingrijesc din 2008. A profitat si el in aceasta perioada de ingrijirea noastra. Acum cred ca incearca sa o faca sa strice actele pentru ca noi nu vrem sa avem grija de el. Ea a plecat de acasa de la ea, la el . Am obligatia sa il intretin si pe el? El are pesie mai mare ca a mea. Nu il pot sustine. Sa anunt politia daca nu e acasa? Daca vrea sa stea la el, ce pot sa fac, sa nu fiu acuzata ca nu o intretin.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:09, 20 Septembrie 2021
sonia64 a scris:
Nu vreau nici sa deschid proces acum.

Ce proces?
Am inteles ca as putea sa o dau in judecata si sa cer sa imi inapoieze banii cheltuiti. Dar ar dura mult si nu stiu daca ea ar mai fi pana la final. Intreb din nou, Nu am incredere in ea. Azi spune una maine alta. In sfarsit. E un razboi al nervilor.
sonia64 a scris:
Am inteles ca as putea sa o dau in judecata si sa cer sa imi inapoieze banii cheltuiti.

Cam nu prea. Nu o sa obtineti vreun sfanț.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intretinere persoana sonia64 sonia64 Contract intretinere persoana Daca in schimbul asigurarii celor necesare traiului , boala, etc, convin cu persoana sa accepte o suma de bani, actul cu ... (vezi toată discuția)
Contract întreținere am un contract de întreținere cu o ruda ... sonia64 sonia64 Contract întreținere Am un contract de întreținere cu o ruda care nu are copii. Are un moșneag cu care nu este căsătorită. Au 87 de ani amândoi. Nu am ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere ContSters60804 ContSters60804 Am si eu o problema.mama mea a murit acum 14 ani ,sora ei are handicap...este imobilizata la pat nu se poate deplasa are probleme cu picioarele in rest e ... (vezi toată discuția)