avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract intretinere persoana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract intretinere persoana

Contract intretinere persoana
Daca in schimbul asigurarii celor necesare traiului , boala, etc, convin cu persoana sa accepte o suma de bani, actul cu privire la intelegere trebuie facut doar la notar sau poate fi si un act de mana cu martori? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sonia64 , utilizator 13:48, 14 August 2021
Poate fi făcut si cu martori. Doar ca la final, nu o sa primiți nimic.
Dvs vreți sa o întrețineți ( ceea ce presupune îngrijire efectiva) sau sa ii dați bani?
Am intretinut-o 13 ani. Acum are un mos care ii spune ca o iubeste, vrea sa stea la ea si pentru ca eu nu vreau sa il iau in grija si pe el, face tot felul de mofturi. E greu sa delimitez cheltuielile in conditiile in care platesc curent, gaz, etc. Ea singura consuma putin, iarna gaz mai mult. Ea nu face mancare. Cu el cheltuielile cresc considerabil. El are copiii plecati in strainatate si probabil crede ca il infiez eu si il tin cu toate. Nu vreau asa ceva. As fi vrut sa renunt la tot, dar nici nu as vrea sa profite de tot efortul meu altcineva. Ea cred ca e instabila phihic. Azi e cu noi, maine il vrea pe el. Are totusi memorie destul de buna. M-am gandit sa incerc sa ii dau niste bani, lunar. macar nu as mai vedea moaca excrocului. Sunt oameni peste 80 de ani, dar ei cred ca le-a luat dumnezeu mintile. El este un profitor. Ba chiar o invata sa strice actele, sa ii faca lui acte, probabil. Astazi am aflat ca el ar avea ceva probleme de sanatate mai serioase si cumva a inceput sa ii fie frica ei ca trebuie sa il inghijeasca ea pe el. Astazi era cu noi cand i-am dus mancare. Noaptea mintii! Regret ca m-am bagat in nebunia asta, dar era o matusa care chiar nu mai are nici o ruda, fiind plecate in America de multi ani, nu a avut copii. A insistat cativa ani sa accept sa imi faca acte. pana la urma am cedat iar acum a apucat-o dragostea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere am un contract de intretinere cu matusa ... sonia64 sonia64 Contract de intretinere Am un contract de intretinere cu matusa mea, pentru un apartament cumparat doar de ea, dinainte de a fi cu concubinul actual. Cu el ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere ruda pentru apartament sonia64 sonia64 Am un contract cu obligatia de intretinere a unei matusi pentru a mi ramane apartamentul. Apartamentul a fost cumparat inainte de a incepe o relatie de ... (vezi toată discuția)
Contract întreținere am un contract de întreținere cu o ruda ... sonia64 sonia64 Contract întreținere Am un contract de întreținere cu o ruda care nu are copii. Are un moșneag cu care nu este căsătorită. Au 87 de ani amândoi. Nu am ... (vezi toată discuția)