Nu au temei sa va oblige sa semati, si nici temei sa va opreasca apa, dar au temei sa va oblige sa permiteti accesul pentru schimbarea tevii (canal sau apa), indiferent ca sunteti dvs de acord sau nu, si dupa caz, sa platiti si daune interese daca va opuneti aiurea sau pentru motive puerile, cum ar fi "ca imi face mizerie in casa". Imobilul trebuie intretinut.
Pai, intram intr-un domeniu pur tehnic, "ramificatiile care vin din coloana ...".
Adica, sa se schimbe coloana de scurgere, dar nu si ramificatiile ...
Dupa mine, inclusiv ramificatia face parte din coloana. Apoi, in T-ul ala sau Y-grec, sau ce este, se va racorda fiecare.
In fine, nu asta conteaza, nu conteaza ce cred eu, si nici ce credeti dvs.
Juridic, altfel se pune problema. Daca s-a HOTARAT schimbarea, asa, ....asa se schimba.
Dvs, apoi, puteti ATACA HOTARAREA, ...pentru nelegalitate, pt sumele solicitate, pt alte orice aspecte, pentru care se va dispune o expertiza. Dar , faptul ca nu vi se pare dvs solutia tehnica ca fiind corecta, sau vi se pare ca sumele de plata sunt repartizate aiurea, nu va justifica opozitia. Intelegeti logica?
Adica, chiar sa presupunem ca aveti dreptate cu coloana si ramificatiile, veti ataca hotararea, nu veti impiedica lucrarea.
Sauuu, daca vreti sa impiedicati si lucrarea, rapid, o ordonanta presedintiala, prin care solicitati urgenta si sa se dispuna sistarea lucrerii pana la lamurirea problemei.
Nu stiu daca ati inteles cum