avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Tatal meu doreste sa ne faca donatie pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Tatal meu doreste sa ne faca donatie pe partea lui ...

Buna ziua.
Tatal meu doreste sa ne faca donatie pe partea lui din apartament. Pe apartament suntem deja 3 co-proprietari, tatal meu, sora mea si eu (tata cu cota lui parte din urma partajului si eu si sora-mea mea cu cote parte din urma donatiei din partea mamei inainte de a muri).
Intrebarea mea este: in caz ca se va recasatori tatal meu sau dupa cei 5 ani de concubinaj cu noua partenera cat are dreptul sa conteste donatia tatalui meu noua lui partenera?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:33, 20 Septembrie 2021
ce oti avea cu aia 5 ani de concubinaj ?!
ca tatal dvs se casatoreste sau nu, nu va afecteaza donatia. Sa va doneze inainte sa se recasatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare parinte-copil! daniek0k daniek0k Tatal meu vrea sa-mi lase apartamentul in care am locuit dintotdeauna mie. Eu mai am o sora din prima casatorie a tatului care este plecata de foarte mult timp ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de la parinti iulyt iulyt Se poate cumpara apartamentul detinut de mama mea, in care eu si nevasta suntem luati in spatiu? Trebuie facuta dezbaterea mostenirii inainte sau care este ... (vezi toată discuția)
Divort/partaj Johnny81 Johnny81 Buna ziua! Eu detin o jumatate dintr-o treime al unui apartament. Sora mea la fel. Tatal nostru 2/3. Totul in urma succesiunii de pe urma mamei noastre. ... (vezi toată discuția)